top of page

BRUD

Kjære brud.

Dette er din dag, og det er en dag mange har drømt om veldig lenge. Uansett hvor du tilbringer de første timene av bryllupsdagen din ønsker vi at dette skal bli en fin opplevelse for deg. Det er knyttet mye spenning rundt den store dagen, og for at vi skal kunne oppfylle dine ønsker har vi alltid en prøvetime forkant av bryllupet.

Brud 2.jpeg

PRØVETIME

I forkant av timen ønsker vi at du finner inspirasjons bilder og pynt/slør som du ønsker å bruke.

Under timen kommer du med dine ønsker og vi deler gjerne tips, slik at vi sammen kommer frem til det beste resultatet for deg. Vi avtaler hvor lang tid det vil ta og når/hvor vi skal møte opp på den store dagen. Skriv gjerne ned spørsmål som vi kan svare på under prøvetiden.

Vi ønsker prøvetime ca. 14 dager i forkant av bryllupsdagen.

Det vil bli satt av 60 minutter til prøvetimen. Er du usikker på hvordan du ønsker å ha håret eller et ønske om lengre tid, vennligst oppgi det under forespørselen.

Pris 1200,- pr time

Hår av: Cathrine Ringsrud

Foto: Birthe Havnes

DEN STORE DAGEN

Den store dagen har endelig kommet, og vi regner med du har mange tanker i hodet. Vi kommer derfor i god tid så du ikke skal være bekymret. Vi har med oss alt vi trenger av nødvendig utstyr og produkter. Det eneste kravet vi har er en stikkontakt og en stol tilgjengelig. 

 

Tiden går fort og uansett hvor mange timer man har vil det alltid bli travelt når det nærmer seg avreise. Bruden får gjerne besøk av en fotograf, familie og venner, og sist, men ikke minst må du fylle på med mat og drikke. På forhånd har vi avtalt at du skal være ferdig minst én time før du reiser. Dersom du har andre ønsker, kan vi avtale dette under prøvetimen.

Pris 1650,- pr time

Brud 1.jpeg

Hår av: Cathrine Ringsrud

Foto: Birthe Havnes

Brud 3.jpeg

FORLOVER

"En forlover er en person som man setter spesielt stor pris på. Detter er en person som man ønsker å ha ved sin side når man gir sitt «JA». Dette er et ærefullt oppdrag."

 

Skal du være forlover i et bryllup? Som regel er forlover sammen med bruden på morgenkvisten før vielsen starter. Vi setter mer enn gjerne av tid slik at både brud og forlover ser smashing ut. Du er også hjertelig velkommen til å booke time hos oss i salongen. Hør gjerne med bruden på forhånd, slik at dere ikke ender opp med samme oppsett. Og! En liten huskeregel til alle forlovere der ute: La bruden skinne!!

Det blir satt av én time per forlover på bryllupsdagen. Har du mye hår eller ønsker lengre tid, vennligst oppgi det under forespørselen.

Pris 1200,- pr time

Hår av: Cathrine Ringsrud

Foto: Tone Tvedt

PAKKEPRISER

Brudepakke S

4400,-

Denne pakken inkluderer prøvetime (1t) og enkel styling (2t).

Enkel styling er utslått hår med bølger/krøller og eventuelt pynt.

 

Brudepakke M

6050,-

Denne pakken inkluderer prøvetime (1t) og oppsett (2-3t).

Oppsett er mer avansert og krever derfor lengre tid.

 

Brudepakke L

7150,-

Denne pakken inkluderer prøvetime (1t), oppsett (2-3t) og styling forlover (1t).

MAKEUP

Ønsker du make-up i tillegg til hårstyling på bryllupsdagen? Flere av våre frisører utfører enkel brudesminke slik at du gløder på den store dagen.

Det vil bli satt av 1 t til prøvetime hvor vi sammen finner ut hva som er det rette for deg. Vi avtaler hvor lang tid vi trenger på selve bryllupsdagen.  Ønsker du å booke lengre tid må du oppgi dette i forespørselen du sender. 

Prøvetime: 1200,- per time

Make-up på bryllupsdagen: 1650,- per time

BRUD UTENFOR SALONG

Send oss gjerne en forespørsel dersom du har et ønske om at vi kommer der du er. Vi gjør brud både i og utenfor salongen. Det vil komme et tillegg for kjøring dersom vi må reise ut fra vår salong.

Pris – Her er det en start-/minstepris på 500,- (per 1 t)

+

0-10 km – 100,-

10-20 km – 180,- 

20-50 km – 280,-

50-100 km – 460,-

Over 100 km send forespørsel.

bottom of page