top of page

Hairtalk Extensions
 

"Hairtalk er en verdensledende leverandør når det kommer til hår extensions. Hairtalk består av ekte hår, og har en etisk forsvarlig reise fra donor til ferdig produkt. Enten du er ute etter en rask løsning for et arrangement, eller om du ønsker noe som varer lenger."

Hairtalk tilbyr tapeextensions, hairband som du tar av og på selv på 5 minutter, hairwear om du har flekkvis hårtap av stress eller alopecia. Ønsker du deg lugg, men tør ikke helt å klippe deg er "top of the head" perfekt for deg. Mulighetene er mange, og vi hjelper deg å finne det som passer deg best.

Du kan være sikker på at håret er at høyeste kvalitet når du velger å sette på Hairtalk extensions. Hairtalk er utviklet på en bærekraftig måte fra donor til ferdig produkt. Håret består av indisk Remy hår, som er 100% ekte menneskehår hvor det naturlige skjellaget i håret er intakt. Dette gir en helt fantastisk naturlig look, som blender perfekt inn i ditt eget hår, og som beholder glansen og er silkemykt.

Hairtalk tape standard, plus og pro

Vårt standardfeste er laget av naturlig keratin for å opptre så mykt og formbart som mulig mot håret. Dette er Hairtalks første feste som passer til alle hårtyper. Som oftest bruker man standardfestene underst, da disse er mest behagelige mot hodebunnen.

Plussfestene er våre håndsydde fester. Håret er sydd på festet for å gjøre de så usynlige som mulig. Disse PLUS-festene hjelper også til å skape litt volum ettersom de er designet akkurat som ditt eget hår, der håret vokser rett ut fra hodebunnen. PLUS-festene skal helst bare brukes øverst i kombinasjon med et standard- eller PRO-feste.

For å enkelt forklare vårt PRO-feste, kan man si at det er en blanding mellom STANDARD og PLUS. De er usynlige, flate og slitesterke. Håret er både sydd på festet og lukket med en veldig tynn keratinmasse. PRO-festet er usynlig og føles flatere enn PLUS-festet. PRO kan du feste både øverst og underst i håret.

plus_large.webp
PRO_large.webp
hairband-image-3_1080x.webp

Hairtalk hairband
 

Et hairband av ekte løshår, også kalt flip in extensions, er den raskeste løsningen for deg som ikke vil ha permanente extensions, men som fortsatt ønsker et langt og fyldig hår på bare 5 minutter. Dette gir deg muligheten til å selv velge nøyaktig hvordan du vil at dagen din skal se ut – sånn at du kan finne frem til din indre power woman!

Se video og les mer om hairband her

Hairtalk Hairwear

Hairwear er en hårdel spesifikt for å kunne hjelpe deg med hårløse flekker, tynt eller veldig kort hår. Hvis du har gjennomgått cellegift eller har sykdommen alopecia, er Hairwear et flott alternativ for deg. 

Hårdelen festes enten med clips om du har minst 2 cm lengde, om ikke festes delen med spesialtape. Hairwear kan enkelt kombineres med tape om man ønsker.

Les mer om Hairwear her.

Side_by_Side_Hairwear_2_large.webp
sidebysifde_grande.webp

Hairtalk top of the head

Dette er en hårdel på 50 cm som kommer med en lang lugg. Perfekt for seg som ønsker å endre stil ofte, eller som ikke helt tør å klippe luggen du lurer på om du kler. 

Dette er ikke en stor hårdel, men den dekker "toppen", som også kan redde deg for mange "bad-hairdays". Top of the head kommer med clips fester, som er enkle å feste.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge varer håret?

Man har 6 mnd garanti på hairtalk extensions og hårdeler. Men dette gjelder kun om man brukes Hairtalk sine produkter som er tilpasset håret. Er du flink å pleie det, kan man også ha det lengre. 

Hvordan heiser man håret?

For å heise håret kommer du til salongen så hjelper vi deg med det. Da tar vi ut tapen med et spesialprodukt før vi bytter tapen og setter det inn igjen. 

Hvor ofte må håret heises?

Vi anbefaler å heise håret hver 6-8 uke, dette kommer an på hvor fort ditt naturlige hår vokser.

Vil jeg finne riktig farge så det ser naturlig ut?

Ja! Hairtalk har 65 farger man kan kombinere for å finne din perfekte farge. 

Kan jeg vaske håret som normalt?

Ja, du kan vaske håret som normalt så lenge du bruker de rette produktene fra hairtalk. Vi anbefaler også at du ikke legger deg med vått hår, dette fordi håret lettere kan floke seg da, vi anbefaler å sove med flette.

Kan jeg krølle håret?

Ja, det kan du. Hairtalk er ekte indisk remyhår som tåler det samme som ditt naturlige hår. Men det er like viktig å bruke varmebeskyttende produkter på extensionet som på ditt naturlige hår.

Sliter det på håret mitt?

Nei, i utgangspunktet sliter det ikke på håret om du behandler det riktig. Vi anbefaler at du sover med flette og bruker de rette produktene, og ikke minst varmebeskyttende under bruk av varmeredskaper. Man skal være litt forsiktig med veldig stramme frisyrer da håret blir dratt i unaturlige retninger. Det er også utrolig viktig at håret blir satt i profesjonelt for at det ikke skal slite på ditt hår.

Hvor mye koster håret?

For å få en pris må du komme innom oss for en gratis konsultasjon slik at vi kan finne riktige farger og bestille håret. Mengde og lengde kommer an på hvilket resultat du ønsker. Prisen varierer fra 1750-3450 per pakke tape, dette avhenger av lengde og om du skal ha standarfester eller plus/pro.

Jeg vil ta ut håret, hvordan gjør jeg det?

Vi anbefaler IKKE å ta ut extensionset hjemme da du risikerer å skade ditt eget hår. Vi bruker spesielle midler og teknikker for å ta ut extensions for at du skal beholde ditt naturlige sunne hår når og etter du har hatt extensions.

 

Hvor mye hår trenger jeg?

Hvor mange pakker man trenger med tape varierer, ønsker du:

fylle inn effekter: 1 pakke

tykkelse: 2-3 pakker

full forlengelse: 4-5 pakker.

Pris: 

Pris etter konsultasjon.

Andre spørsmål? Ring oss gjerne!

bottom of page