Vi er sertifiserte great lengths frisører som har lang erfaring med løshår, og kan tilby flere løsninger for deg. Om du ønsker volum, fylde, effekter eller langt tykt hår har vi løsningen for deg. Vi har extensions fra anerkjente great lengths som lyser kvalitet. Great lenghts er tempelhår fra India som kan spores opp under hele prosessen og det er 100% etisk handlet. Vi anbefaler at du kommer 

innom for en konsultasjon, slik at vi kan finne de optimale festene for deg. Man kan også kombinere multisonic med tape.

Great lenghts

Multisonic

En kald metode som fester 5 og 5 enkle punkt på 4-5 sekunder med ultralyd og lufttrykk. Få en full extensions med flate keratin fester på under to timer. Kommer i 20, 30, 40 og 50 cm.

Vi kan også feste enkle keratinpunkter, som kalles ultrasonic, mend ette tar noe lengre tid

GL-TAPES-Plus.jpg

Tape extensions

En metode hvor man setter sammen to sider med tape som settes sammen med ditt hår som en sandwich. Dette gjør at du kan heise håret og bruke det om igjen. Vi anbefaler å heise håret hver 8 uke. Kommer i 35, 45 og 55 cm.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge varer håret?

Du kan bruke håret om igjen om du velger å bruke tapemetoden og tar vare på håret. Det er veldig god kvalitet på håret så om du behandler det riktig og bruker de rette produktene kan du ha dette i opp mot 12 mnd. 

Hvordan heiser man håret?

For å heise håret kommer du til en great lengths salong så hjelper vi deg med det. Da tar vi ut tapen med et spesialprodukt før vi bytter tapen og setter det inn igjen. Ikke gå for lenge da risikerer du at håret floker seg i festene. Multisonic kan ikke heises, men varer i 3-6 mnd.

Hvor ofte må håret heises?

Vi anbefaler å heise håret hver 6-8 uke, dette kommer an på hvor fort ditt naturlige hår vokser.

Vil jeg finne riktig farge så det ser naturlig ut?

Ja! Great lengths har mange farger. Vi setter ofte sammen flere farger for å skape et naturlig spill i håret slik at det skal se så ekte ut som mulig.

Kan jeg vaske håret som normalt?

Ja, du kan vaske håret som normalt så lenge du bruker de rette produktene. Vi anbefaler også at du ikke legger deg med vått hår, dette fordi håret lettere kan floke seg da, vi anbefaler å sove med flette.

Kan jeg krølle håret?

Ja, det kan du. Great lengths er ekte indisk tempelhår som tåler det samme som ditt naturlige hår. Men det er like viktig å bruke varmebeskyttende produkter på extensionet som på ditt naturlige hår.

Sliter det på håret mitt?

Nei i utgangspunktet sliter det ikke på håret om du behandler det riktig. Vi anbefaler at du sover med flette og bruker de rette produktene, og ikke minst varmebeskyttende under bruk av varmeredskaper. Man skal være litt forsiktig med veldig stramme frisyrer da håret blir dratt i unaturlige retninger. 

Hvor mye koster håret?

For å få en pris må du komme innom oss for en gratis konsultasjon slik at vi kan finne riktige farger og se hvilken teknikk vi ønsker å bruke for å gi deg det beste resultatet for deg. Mengde og lengde kommer an på hvilket resultat du ønsker. 

Jeg vil ta ut håret, hvordan gjør jeg det?

Vi anbefaler IKKE å ta ut extensionset hjemme da du risikerer å skade ditt eget hår da. Vi bruker spesielle midler og teknikker for å ta ut extensions for at du skal beholde ditt naturlige sunne hår når og etter du har hatt extensions. 

Pris: 

Pris etter konsultasjon.

Andre spørsmål? Ring oss gjerne!