top of page

Great Lengths Extensions
 

Vi er sertifiserte great lengths frisører som har lang erfaring med løshår, og kan tilby flere løsninger for deg. Om du ønsker volum, fylde, effekter eller langt tykt hår har vi løsningen for deg. Vi har extensions fra anerkjente great lengths av god kvalitet. Great lenghts er tempelhår fra India som kan spores opp under hele prosessen og det er 100% etisk handlet.

 

Vi anbefaler at du kommer 

innom for en konsultasjon, slik at vi kan finne de optimale festene for deg. Man kan også kombinere multisonic med tape.

Har du spørsmål ang keratinextensions eller tapeextensions, ikke nøl med å ta kontakt.

Great lengths tapes

Er designet for å skape en fyldigere effekt og langt luksuriøst hår takket være en rask påføring. Egnet for å legge til volum, lengde og fargeeffekter, de kan enkelt også endre frisyrer og er et godt grunnlag for oppsetning. Den medisinske tapen er designet for ikke å forårsake spenning og føles helt flat på hodet.
Oversiden av båndet er forseglet for å forhindre at hårpleieprodukter og vann påvirker på noen måte den indre strukturen på tapen. Det reduserer også at extensions ikke glir fra selve tapen.
GL Tapes er svært fleksible og kan brukes som doble eller enkle tape. De gir enestående holdbarhet og kan gjenbrukes opptil 3 ganger. Det anbefales å påføre GL Tapes på nytt etter ca. 6-8 uker for å sikre at de forblir usynlige.

  • Tilgjengelig i 4 størrelser i naturlige nyanser 25, 35, 45, 55cm. I 30, 40, 50cm i rooted og piano.

  • 40 og 50cm bronde, og 40cm i fashion.

  • Tilpassede lengder og farger på forespørsel.

GL TAPES_REGULAR copy-min.webp
GL TAPES_REGULAR-PLUS copy-min.webp

Great lengths tapes plus
 

Et innovativt produkt for veldig fint og tynt hår.


GL Tapes+ er nøye designet for å sikre at hvert enkelt hårstrå settes inn i tapen for hånd, slik at det ser ut som naturlig hårvekst. Dette gjør GL Tapes+ spesielt egnet til påføring i fint eller tynt hår ved tinningene, toppen av hodet eller ved skillet uten at det synes.


Vår innovative teknologi sikrer skinnende, glatt og naturlig utseende extensions med en sømløs påføring. For best resultat kombineres GL Tapes+ øverst med GL Tapes nederst. Hvis dette blir for kraftig, kan Safety Band brukes på undersiden i stedet for den andre GL-tapen i en sandwich.

Great lengths pre bonded

En kald metode keratinextensions som fester enkle punkt med ultralyd. 

Her fester vi ett og ett punkt. Dette gjør at vi kan skreddersy plassering ut fra hårfeste. Disse festene kommer også i mini, som er optimale å ha i hårfestet.

Dette er den mest populære av våre applikasjoner, perfekt for å tilføre lengder, volum eller farge effekter. Den ideelle løsningen for kvinner som er på utkikk etter premium hair extension med en usynlig og sømløs applikasjon, og som har en holdbarhet fra 4-6 mndr med riktig pleie og vedlikehold.

Med GL Pre-Bonded, kan stylisten oppnå etthvert resultat, lengder, volum, side applikasjoner, highlights og lowlights

Pre-bonded_regular.webp
IMG_0678.JPG
ED189D8C-A10A-4EF5-9FE5-C320504EFAF8.JPEG

Før- og etterbilder
 

IMG_0689.JPG

Ultrasonic/ pre bonded keratinfester.

Av: Charlotte / @stylist_charlotte

Ultrasonic/ pre bonded keratinfester.

Av: Charlotte / @stylist_charlotte

Ultrasonic/ pre bonded keratinfester.

Av: Ida Marie / @i.m.melgaard

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge varer håret?

Du kan bruke håret om igjen om du velger å bruke tapemetoden og tar vare på håret. Det er veldig god kvalitet på håret så om du behandler det riktig og bruker de rette produktene kan du ha dette i opp mot 12 mnd. 

Hvordan heiser man håret?

For å heise håret kommer du til en great lengths salong så hjelper vi deg med det. Da tar vi ut tapen med et spesialprodukt før vi bytter tapen og setter det inn igjen. Ikke gå for lenge da risikerer du at håret floker seg i festene. Multisonic og ultrasonic kan ikke heises, men varer i 3-6 mnd.

Hvor ofte må håret heises?

Vi anbefaler å heise håret hver 6-8 uke, dette kommer an på hvor fort ditt naturlige hår vokser.

Vil jeg finne riktig farge så det ser naturlig ut?

Ja! Great lengths har mange farger. Vi setter ofte sammen flere farger for å skape et naturlig spill i håret slik at det skal se så ekte ut som mulig.

Kan jeg vaske håret som normalt?

Ja, du kan vaske håret som normalt så lenge du bruker de rette produktene. Vi anbefaler også at du ikke legger deg med vått hår, dette fordi håret lettere kan floke seg da, vi anbefaler å sove med flette.

Kan jeg krølle håret?

Ja, det kan du. Great lengths er ekte indisk tempelhår som tåler det samme som ditt naturlige hår. Men det er like viktig å bruke varmebeskyttende produkter på extensionet som på ditt naturlige hår.

Sliter det på håret mitt?

Nei i utgangspunktet sliter det ikke på håret om du behandler det riktig. Vi anbefaler at du sover med flette og bruker de rette produktene, og ikke minst varmebeskyttende under bruk av varmeredskaper. Man skal være litt forsiktig med veldig stramme frisyrer da håret blir dratt i unaturlige retninger. 

Hvor mye koster håret?

For å få en pris må du komme innom oss for en gratis konsultasjon slik at vi kan finne riktige farger og se hvilken teknikk vi ønsker å bruke for å gi deg det beste resultatet for deg. Mengde og lengde kommer an på hvilket resultat du ønsker. 

Jeg vil ta ut håret, hvordan gjør jeg det?

Vi anbefaler IKKE å ta ut extensionset hjemme da du risikerer å skade ditt eget hår. Vi bruker spesielle midler og teknikker for å ta ut extensions for at du skal beholde ditt naturlige sunne hår når og etter du har hatt extensions. 

Pris: 

Pris etter konsultasjon.

Andre spørsmål? Ring oss gjerne!

bottom of page