top of page
IMG_7105.JPG

Charlotte Nordli

Eier og daglig leder

Jeg har vært i faget i 11 år, og har spesialisert meg innen blondiner med utallige timer kurs og erfaringer, og vil fra 1.juli 2023 utelukkende jobbe med blondt hår. For meg er det viktig at prosessen gjøres skånsom med riktige produkter slik at kvaliteten på håret er så bra som mulig. For hvem vil ha blondt slitt hår? 

Konsultasjon er det viktigste under mine behandlinger. Da snakker vi om hvilke produkter du har hjemme, hva som har blitt gjort tidligere med håret, ønsket resultat, hvor ofte du ønsker å komme og ikke minst ditt budsjett. Dette gjør det forutsigbart for både meg og deg, og du kan sitte i stolen min med lave skuldre. Velger du nettbooking er det viktig at du leser informasjonen nøye på hver behandling, her vil det være fast tid og pris på hver behandling. Alle mine lysningsbehandlinger tilpasses deg og ditt utgangspunkt ut fra tiden som er booket.

Før du kommer til din time ønsker jeg at du finner noen inspirasjonsbilder. Det er kvaliteten og forhistorien på håret ditt som avgjør om ønsket resultat lar seg gjøre. Kanskje vi kan få det til på én behandling, kanskje du må komme flere ganger, eller kanskje jeg faktisk sier nei og kommer med andre forslag dersom håret ditt ikke tåler det. Det er kvaliteten og forhistorien på håret ditt som avgjør om ønsket resultat lar seg gjøre.

Alle mine behandlinger inkluderer kur/bonder og stuss, dette for å sikre oss sunt og glansfult hår til enhver tid. 

 

Målet mitt er alltid at du skal gå ut fornøyd og informert, med litt ekstra selvtillit. Sammen skaper vi de beste resultatene!

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med meg på instagram (@stylist_charlotte).

Instagram: @stylist_charlotte

Blondestylist

Mine behandlinger

Mine lysningbehandlinger er delt opp i 3 tidsrammer. Det vil si at du må lese hver behandling nøye før du booker, og være ærlig på ønsket resultat ut fra ditt utgangspunkt. Du booker altså en session på en tid, og det vil være en fast pris på behandlingene. Dersom du ønsker full klipp/ny frisyre må 15 min ekstra legges til behandlingen din. Er du usikker på hvilken behandling du skal velge, send meg en melding på instagram.

The frame/touch up 2,5 t

For deg som bare trenger en oppfriskning av fronten og hårfestet etter tidligere lysning (maks 3 mnd siden) for å føle deg fresh igjen. Behandlingen inkluderer: lysning av front/faceframe ved kombinasjon av klassiske foliestriper og foilayage, toner, kur og stuss. Kan bare nettbookes av eksisterende kunder grunnet konsultasjon, eller må avtales via DM på instagram @stylist_charlotte.

 

Pris: 3000 kr

The blondie (signaturbehandling) 3,5 t

Behandlingen for deg som ønsker å gå lysere. Dette betyr at vi går igjennom håret ditt, både i bakhodet og fronten, og lysner etter ditt utgangspunkt. Det blir satt av maks 3,5 time til behandlingen, dersom du ønsker større behandling eller har tykt hår velg «the blonde makeover/fargedesign», eller vær forberedt på at det kanskje må flere sessions til for ønsket resultat.

Behandlingen inkluderer: lysning ved kombinasjon av klassiske foliestriper/babylights, tipouts og foilayage, toner, kur og stuss tilpasset ditt utgangspunkt og ønsket resultat ut fra hva tiden tillater. 

Jeg anbefaler å booke ny tid om ca 3-4mnd eller booke "the frame/touch up" etter 2-3 mnd. Dette hjelper jeg deg å avgjøre under timen mtp. ønsket vedlikehold og budsjett.

 

Pris: 4200 kr

 

OBS: Har du ikke lysnet håret tidligere, har en hard ettervekst, tykt/mye hår eller det er minst 1 år siden sist blondebehandling, book «the blonde makeover/fargedesign»

The blonde makeover/fargedesign – maks 4 t

Dette er behandlingen for deg som

-har tykt hår, eller er naturlig mørk og ønsker å gå mye lysere. Fordi det krever mer virketid, tørketid og produkter.

-ikke har gjort noe med fargen på 1 år eller mer.

-har vært superblonde men ønsker å gå mer naturlig men beholde spill. Fordi vi kanskje legger både  lysning, lowlights og rootshadow + toner, kur og stusser.

-har gjort en mislykket hjemmefarge, eller hatt et uheldig frisørbesøk.

Behandlingen inkluderer: lysning ved kombinasjon av klassiske foliestriper/babylights, rootshadow, lowlights, tipouts og foilayage, toner, kur og stuss.

 

Pris: 4500 kr

bottom of page